2018 台灣 第九屆 台灣國際紋身藝術展 活動流程表

2018 The 9th Taiwan Tattoo Convention  Rundowns

 

3月22號 下午4點–10點開放參展單位進入佈置

Tuesday, March 22  4:00 pm–10:00 pm Open for Set

 

3月23號(五)活動流程及時間表

Friday, March 23 Rundowns

上午 10 點至 12 點 開放參展單位進入佈置、請於 12 點前完成佈置

10:00am~12:00pm Open for exhibitors to Setup .(Note:must be completed before 12:00pm )

上午 12 點. 大會正式開始. 主持人-藍燁、現場饒舌秀

12:00 pm Convention start and Live rap show Host:藍燁

下午 12 點15分. 參展單位介紹

12:15 am Exhibitors introduction

下午 12 點30分. 原住民天籟美聲歌手~~LIVE演出

12:30 am Taiwanese aborigines celestial singer - live show .

下午 1 點. 緣筆書家–曾山尚幸即興揮毫秀

1:00pm  Japanese calligraphy Artists - Soyamax shows

***********當日現場組.比賽題目(植物、色彩不拘)****************

Tattoo of the day. Contest Topic: plants, regardless of color

下午 1 點30分、當日現場組報名(報名者需先帶模特兒至服務台拍照後報名)

1:30pm Tattoo of the day sign up( Artists & models should sign up at service center for taking photographs)

下午2點00分 街頭藝術塗鴉秀(戶外廣場)

2:00 pm  street art graffiti Show (Outdoor square)

下午3點15分 原住民天籟美聲歌手~~LIVE演出

3:15 pm  Taiwanese aborigines celestial singer - live show .

下午 3 點30、紋身模特兒上台接受眾多報章雜誌.電視.媒體及觀眾拍照

3:30pm Tattoo Model to accept Media for taking pictures.

下午 4 點. 網路人氣–甜心正妹熱舞秀

4:00pm Show Girl Live Dance show

下午4點30分. 超人氣日本傳蹈表演秀( Sana Sakura )

4:30pm Japanese/Asian mythology dancing & acting show-( Sana Sakura ) .

下午 5點00 網路人氣–甜心正妹熱舞秀

5:00pm Show Girl Live Dance show

下午 6 點00.網路人氣–甜心正妹熱舞秀

6:00pm Show Girl Live Dance show

下午 6點30分. 紋身競賽評比.

6:30pm Tattoo contests

<幾何圖騰小組> Tribal/Geometric small tattoo

<最佳彩色小圖> Best color small tattoo

<最佳黑白小組> Best black&white small tattoo

<最佳寫實小圖> Best realistic small tattoo

<美式傳統刺青> Best Old-School Small Tattoo

下午 8 點15分.紋身競賽評比.〈當日現場組〉

8:15pm Tattoo contests .〈Best of the day group〉

下午9點‧預告隔日比賽項目及表演節目流程後、大會休息、清場、清場期間任何人禁止入內,至隔日上午11點再次開放進場.

9:00pm .competition and Rundowns announce for tomorrow. (Note:area will be close till 11:00am tomorrow)

晚上10點 各國頂尖紋身藝術家歡迎派對

(本派對凡參展刺青師憑識別證可享免費入場,酒水暢飲)

La Face    高雄市苓雅區成功一路230號 TEL: 07 - 3386850

ZZyZx     高雄市苓雅區成功一路234號 TEL: 07 - 2693438

10Pm Artist Welcome Party at

La Face   No.230, Chenggong Road, Lingya District, Kaohsiung City

TEL: 07 - 3386850

ZZyZx     No.234, Chengyi Road, Lingya District, Kaohsiung City

TEL: 07 - 2693438

(the partys needs ticket for entrance , Exhibitors can use your *own* badge for free entrance and all you can drink)

 

3月24號(六)活動流程及時間表

Saturday, March 24 Rundowns

 

上午 11 點至 12點、開放參展單位進入佈置、請於 12 點前完成佈置

11:00am–12:00am Open for exhibitor to Setup .(Note: must complete set before 12:00)

上午 12 點. 大會正式開始. 主持人–藍燁、現場饒舌秀

12:00 am Exhibition start and Live rap show Host:藍燁

12 點30分. 大會宣佈當日節目流程 .

12:30pm Announce Rundowns of the day

下午1:30點 台灣原住民傳統舞蹈-南島舞集

1:30 pm  Taiwanese aborigines traditionally Dance performance - South Island Dance Team

*************當日現場組.比賽題目(人物.色彩不拘.)***************

Tattoo of the day. Contest Topic : Portrait, regardless of color.

下午 1 點30分.當日現場組報名(報名者需先帶模特兒至服務台拍照後報名)

1:30pm Tattoo of the day sign up( Artists & models should sign up at service center and take photographs)

下午1點40分 哈雷重機展示遊行 (戶外廣場)

1:40pm harley motorcycles show (outdoor square)

下午2點20分 超人氣日本傳統舞蹈表演秀( Sana Sakura )

2:20 pm Japanese/Asian mythology dancing & acting show-( Sana Sakura) .

下午3點00分. 原住民天籟美聲歌手~~LIVE演出

3:00pm Taiwanese aborigines celestial singer - live show .

下午 3:30點 .知名熱舞團體-Hot Q Girls~ Live排舞表演

3:30pm Live Show (Show Guests: Hot Q Girls)

下午 4 點00、紋身模特兒上台接受眾多報章雜誌.電視.媒體及觀眾拍照

4:00pm Tattoo Model to accept Media for taking pictures.

下午4點45分. 原住民天籟美聲歌手~~LIVE演出

4:45pm Taiwanese aborigines celestial singer - live show

下午5點20.藍色狂想知名樂團-ROXY BAND Live表演

5:20pm well known band - ROXY BAND live performances

下午 6點00、 知名熱舞團體--Hot Q Girls~ Live表演

5:30 pm Live Show (Show Guests: Hot Q Girls)

下午6點30、台灣原住民傳統舞蹈-南島舞集

6:30pm  Taiwanese aborigines

traditionally Dance performance - South Island Dance Team

下午7點00、日本傳統刺青名師–初代彫忠作品秀

7:00pm Japanese traditional Tattoo Artist - HORITADA work show

下午 7點30分.紋身競賽評比

7:30pm Tattoo contests

<最佳手臂獎> Best Sleeve tattoo

<最佳腿部獎> Best full leg tattoo

<最佳寫實大圖> Best realistic big tattoo

<最佳彩色大圖> Best color big tattoo

<最佳黑白大圖.> Best black&white big tattoo 

<最佳新人獎> Best New tattoo artist

下午9 點00 紋身競賽評比<當日現場組>

9:00pm Tattoo contests <New work group >

下午 10 點. 預告隔日比賽項目及表演節目流程後、大會休息、清場、清場期間任何人禁止入內,至隔日上午11點再次開放進場.

10:00pm Competition and Programs announce for tomorrow.(Note: area will be close till 11:00am tomorrow)

晚上10點半 各國頂尖紋身藝術家續攤派對

(本派對憑配戴之台灣國際紋身展手環者即可免費入場,參展刺青藝術家憑識別證可享免排隊VIP快速通關)

紅磚地窖BRICKYARD  高雄市前金區中山二路507號 (B1) TEL: 07 215-0024

22:30 Pm Taiwan Tattoo Convention Official Afterparty 22:30 ~04:00 at 「BRICKYARD」 801, Taiwan, Kaohsiung City, Qianjin District, 507 Zhongshan Second Road  +886 7 2150024 TEL: : 07 215-0024

(the party needs ticket for entrance , Exhibitors can use your *own* badge for free entrance )

 

3月25號(日)活動流程及時間表

Sunday , march 25 run-down

 

上午11點至12點、開放參展單位進入佈置、請於12點前完成佈置

11:00am–12:00am Open for exhibitor to setup .(Note:must complete set before 12:00)

上午 12 點.大會正式開始. 主持人–藍燁、現場饒舌秀

12:00 am Exhibition start and Live rap show Host:藍燁

下午12點30分.大會宣佈當日節目流程

12:30pm Announce rundowns of the day

下午1點 熱舞團體–Baby Queens熱舞秀

1:00pm Live Show Girl Dance show - Baby Queens

下午1點30分 重機展示遊行 (戶外廣場)

1:30pm - harley motorcycles show (outdoor square)

下午1點30分.當日現場組報名 比賽題目–(動物.色彩不拘)

1:30pm Tattoo of the day. Contest Topic : Animal , regardless of color.

下午2點30分. 超人氣日本傳統舞蹈表演秀(Sana Sakura )

2:30pm Japanese∕Asian mythology dancing & acting show (Sana Sakura )

下午 3 點. 知名熱舞團體–Baby Queens熱舞秀

3:00pm Live Show Girl Dance show - Baby Queens

下午 3 點30.紋身模特兒上台接受眾多報章雜誌.電視.媒體及觀眾拍照

3:30pm Tattoo Model to accept Media  for taking pictures.

下午4 點. 知名熱舞團體–Baby Queens熱舞秀

4pm Show Girl Live Dance show– Baby Queens

下午4 點45分、紋身競賽評比

4:45pm Tattoo contests.

<幾何圖騰大圖> Tribal/Geometric big tattoo

<歐美背部黑白大圖> Best black&white big back tattoo

<歐美背部彩色大圖> Best color big back tattoo

<傳統背部黑白大圖> Best traditional black&white big back tattoo

<傳統背部彩色大圖> Best traditional color big back tattoo

6點30、 紋身競賽評比(當日現場組)

6:30pm Tattoo contests (New work group)

下午 7 點15. 大會最佳獎(只提供參展單位參賽、限展期3天內創作完成之作品)僅取1名

7:15pm Best of Show(Note: only one and must finish work in 3 days)

下午7點45分、2018全場總冠軍(除當日最佳作品外、由所有風格冠軍之作品競賽、2018最高榮譽–全場總冠軍)僅取1名 《所有賽事圓滿結束〉

7:45pm  2018 General champion (This competition is for all the champions of all style (expect for Best daily tattoo work) highest honor - General champion) only take one

下午8點、 2018 大會結束 珍重再見!

8:00 pm End ~~ see you in 2019~~

 

 

 

 

*本大會絕對享有活動最終決定權及選擇權*

*The Convention reserves the right of final decision with respect to the above regulations. *